Как да пазаруваме от dekom.bg

Деоком ООД

Как да пазаруваме от dekom.bg

 1. За да пазарувате от dekom.bg не е необходима регистрация.
  Ако все пак се възползвате от наличната функционалност за регистрация ще имате възможност да въведете няколко адреса за доставка само веднъж и при следващи покупки само да избирате из между тях, може да следите за направените от Вас поръчки, кои от тях са изпълнени, отказани или активни.
 2. Цените на предлаганите продукти са представени в дясната част на уеб сайта. Указаната цена на отделната стока е за 1 брой с включен ДДС и без включена в тази стойност цена на доставката.
 3. Възможностите за плащане и доставка са:
  • по банков път (с банков превод)
  • на разсрочено плащане
  Поръчаната стока се доставя на посочения конкретно за поръчката от клиента адрес за доставка.
 4. При избор на на метод на плащане – “по банков път” / с банков превод, клиента попълва онлайн заявката, след което ние се свързваме с него и уточняваме детайлите по поръчката, но стоката се праща с куриер, след като се уверим, че превода на парите е извършен чрез електронната система за банкиране (РИНГС -Система за Брутен Сетълмент в Реално Време).
 5. При избор на метод на плащане – “Разсрочено плащане” - кандидатствате за покупка с разсрочено плащане чрез "ТИ БИ АЙ Банк" за което е необходимо:
  • да маркирате „Съгласие за обработка на лични данни”
  • да прочетете и да сте съгласни с написаното в “ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ”, което може да отворите и съхраните от линка (ТУК)
  • да изберете „Период на разсрочено плащане“
  • да попълнете старателно исканите от Вас данни
  след което служител на Ти Би Ай Кредит ще се свърже с Вас на посочените телефони за да допълне необходимата информация в искането за финансиране. При получаване на становище ще се свържем с Вас, за да Ви информира дали сте одобрен за кредита.

  За подписване на договора и получаване на избрания продукт не е необходимо да посетите наш магазин!!!
  Стоката ще бъде изпратена по куриерска фирма „СПИДИ“ в най-близкия офис до Вас с услуга „ДО ПОИСКВАНЕ“ и плик с обратни документи за подпис (ДОГОВОР), който куриера да върне.
 6. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
 7. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес Dekom.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
 8. Доставката на продукти на стойност над 100лв. в рамките на Пловдив е безплатна. Доставка в рамките на България се изчислява по ценовата листа на “Спииди ЕООД”.
 9. За да добавите продукт в кошницата за пазаруване, натиснете бутона със символ „Кошница“ или бутона с надпис „Купи сега“. Можете да поръчате повече от един продукт. Така избраните продукти се добавят във вашата кошница.
 10. По всяко време може да проверите какво има във вашата кошница до този момент като кликнете върху линка “Кошница” в горната дясна част на сайта.
 11. Ако желаете да промените броя на даден продукт в кошницата, напишете съответното количество в полето за брой и натиснете бутона “Обнови”.
 12. За да изтриете продукт от кошницата в дясната част на всеки продукт има бутон „Премахни от кошницата“.
 13. След като вече сте уточнили стоките и количествата, натиснете бутон „Продължи“.
 14. В следващия екран можете да изберете да влезете със своя акаунт който сте създали преди, да създадете акаунт, да продължите без регистрация или да се върнете обратно в кошницата.
   Ако сте избрали „Вход MY.DEKOM“:
  • Въвеждате email и парола и сте отново във кошницата където избирате „Продължи“
  • Следващата стъпка Ви показва въведените до момента адреси за доставка или може да добавите нов адрес за доставка, след което натискате бутон „Избери“
  • Следваща стъпка избор на типа доставка, фиксиран час, натискаме отново бутон „Избери“
  • Следваща стъпка избор типа на плащане като натиснете съответния бутон „Продължи“
  • Следваща стъпка виждате кошницата с приблизителната цена на доставката и общата сума за плащане. Имате възможност да изберете да Ви се издаде фактура където е нужно да попълните необходимите данни за фактурата.
  • Финализиране на поръчката става с натискане на бутона „Поръчай“.
  • На всяка стъпка имате възможност да промените, количеството, начина на доставка, начина на плащане, да се върнете обратно в кошницата или да откажете поръчката.

   Ако сте избрали „Регистрация“:
  • Попълвате данните необходими за регистрация и следвате стъпките от „Вход MY.DEKOM“

   Ако сте избрали „Продължи без регистрация“:
  • Попълвате данните необходими за поръчката и следвате стъпките от „Вход MY.DEKOM“
 15. В рамките на до два работни дни, вашата поръчка ще бъде обработена от служител на www.dekom.bg и вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на всички детайли по поръчката / наличност, актуалност на цената, устно потвърждение на желанието за покупка / и на времето за доставка.
 16. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.

*Отстъпката не важи за продуктите на промоция!
Това е всичко, което е необходимо, за да пазарувате при нас.
Благодарим Ви, че посетихте нашия уеб сайт!