Кои сме ние?

Фирмата ни е създадена в гр.Пловдив на 01.09.1992 г. с основен предмет на дейност : Търговия с битова електроника.

Първият ни търговски обект е с търговска площ от 12 кв.м. на ул. „ Иван Вазов “ и колектив от трима човека . Благодарение на съчетанието от благоприятни икономически условия и усилена работа на колектив съставен от приятели през 1993 г. фирмата ни открива втори търговски обект с търговска площ от 40 кв.м. на ул. „ Христо Г. Данов “ . През пролетта на 1996 г. открихме трети магазин с търговска площ от 75 кв.м. на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ , а година по-късно стартира дейноста си и магазин на бул. „ Руски “ с търговска площ от 25 кв.м. Най-големият ни търговски обект , намиращ се на бул. „ Източен “ , с търговска площ от 300 кв.м. , открихме в края на 1999 г. , а през 2005 г. стартира дейността си и онлайн магазина ни www.dekom.bg

От самото начало фирмата ни е фокусирана върху търговия с електроника произвеждана само от авторитетни , водещи фирми , гарантиращи с името си качеството на предлаганите от нас продукти . Към настоящия момент фирмата ни е оторизиран дилър на търговските марки : SONY , Apple , Pioneer , Garmin , Canon , Nikon , Olympus , Fujitsu , Daikin , Mitsubishi , Midea и др.

Нашият девиз :
„ Работим с настроение , за да ви доставим удоволствие ! “
е илюстрация на усилията , които полагаме в ежедневната си дейност за качествено и коректно обслужване , с което да заслужим доверието и уважението на старите , настоящите и бъдещите ни клиенти .