ПЪРВАТА ЕМОЦИЯ Е НАЙ-СИЛНА!

Това лято е за историите, които се случват за първи път. Опитай храна, която не си ял, отиди на място, на което не си бил, покори връх, който не си изкачвал, излез и направи нещо за първи път, защото първите емоции са най-силни.

Всеки път, в който опиташ нещо ново, улови го с твоята камера Canon и изживявай емоцията отново и отново. Споделяй я с приятели, забавлявай се, дай живот на следващите си първи истории.

Възползвай се от лятната промоция на Canon, в рамките на която ще получиш до 600лв. „премия в брой“ при покупка на избрани фотоапарати, обективи и фото принтери.

ИЗБЕРИ СВОЯ ПРОДУКТ
РЕГИСТРИРАЙ ПОКУПКАТА СИ
ВЗЕМИ СВОЯТА ПРЕМИЯ

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

Промоцията е валидна до 31 юли 2018г.

За да участва в промоцията, участникът трябва да закупи промоционален продукт на територията на България в периода на промоцията.

Промоционалните продукти могат да бъдат продавани като фотоапарат без обектив или като част от фабричен комплект с обектив, но за всеки фабричен комплект може да се прави само ЕДНА регистрация на продукт за участие в промоцията. Така че, ако един фабричен комплект включва два промоционални продукта, участникът трябва да избере единия от тях, за който да изпрати заявка за участие.

Заявки за участие се приемат до 14 август 2018г.. Липсващи документи, констатирани при обработка на заявката, се подават до 28 август 2018г.

Ако след регистрация на продукта, не получите имейл за потвърждение в рамките на 24 часа след изпращането на заявката или нямате достъп до компютър, моля свържете се с нашата гореща линия на телефон 02 975 16 30.

Прочети пълните условия на промоцията.